Ние сме екип от експерти отдадени на работата за човешко благополучие на всички нива. Обединява ни стремежът за пресъздаване на битие изпълнено с истинско удовлетворение, автентичен успех и вътрешен мир. Разбираме, че сляпото подчинение на остарели догми вече не работи.

Духът на новото време изисква нов прочит на реалността и ново разбиране за това какво е смисъл, просперитет и свързаност. Ние работим с иновативни и ефективни инструменти за разгръщане и разцвет на човешкия потенциал.

Можем да ти бъдем полезни ако търсиш задълбочено изследване, промяна и качествено надграждане – в личен, професионален или бизнес план. Наши клиенти са предимно мениджъри, предприемачи и собственици на бизнес, както и професионалисти заети в помагащите професии.

Ако си от онези хора, които са готови на всичко за да осъществят потенциала си с голям размах и дръзка жар, нашите неизчерпаеми ресурси са на твое разположение. Помислили сме за всичко 🙂

"Начинът, по който храносмилаш реалността диктува съдбата ти"

Лукреция Константинова
Преподавател и анализатор в системата Дизайн на Човека
Майстор-практик по ТЕС (техники на емоционална свобода)
Консултант по Кратки подходи в психотерапията
Практик по енергийна психология с методите:
Пренареждане на Матрицата, Пренареждане матрицата на раждането и Светлинна матрица
НЛП - коучинг, терапия и хипноза по метода на д-р Ричард Бандлър
Практик по метода Автентично лековито докосване
Медиатор
Основател и управител на център ВКЛЮЧЕН В ЖИВОТА

Сертификати

"Моето търсене на истина започна преди 12 г., когато една книга буквално ми падна в ръцете и тотално преобърна живота ми след като я прочетох.

Към днешна дата съм сертифициран преподавател на уъркшопа за клетъчна трансформация „Да живееш дизайна си“, майстор-практик по ТЕС (техники на емоционална свобода), медиатор, практик по НЛП, енергийна психология и метода Кратки подходи в психотерапията. През 2016 г. завърших и последното ниво от обучението за професионален хюман дизайн анализатор.
Изпитвам дълбоко удовлетворение когато изследвам и опитвам различни инструменти за разгръщане и разцвет на човешкия потенциал. От 2011 г. насам работя с индивидуални клиенти, за които истината и свободното изразяване на автентичното Аз са ценност. През последните три години провеждам авторски семинари и менторски програми за майсторско овладяване на живота, най-общо казано. Бих се определила като performance coach и съм тук да подкрепя всеки, който иска да трансформира уязвимостта си в подхранваща мъдрост, а личните качества в супер сили.
Вярвам, че да бъдеш включен в живота осъзнато като истинния Себе си е ултимативното удоволствие, което е възможно тъкмо сега. А системата хюман дизайн е съвършеният инструмент за това, без аналог в света. Тя ме стимулира да развивам независимо мислене и да изграждам вътрешна стабилност и сигурност, която никой и нищо не може да ми отнеме.
Аз съм в своят личен експеримент с дизайна от девет години и това ми носи различни провокации - някои силно вдъхновяващи, други силно некомфортни, чрез които обаче израствам във всички сфери на живота си. Като тип манифестиращ Генератор, който следва своята Стратегия и вътрешен Авторитет откривам, че ежедневието може да бъде и оргазмично 😉 

More