ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ

.9 прости стъпки до твоята велика версия 

Онлайн курс в 9 модула и менторска програма
30.06.-30.08.2019
„Не се тревожи за това да бъдеш успешен. Работи над това да бъдеш значим и успехът ще бъде естествено следствие.“

- Опра Уинфри
продуцент, предприемач, филантроп

Курсът ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ разтърсва из основи всичко, което някога си мислил и вярвал – за себе си, за другите и за света. Разкрива загадките на живота по начин, който не си срещал преди. Получаваш и твоята лична, 100% надеждна формула за печеливши решения. Чрез нея може да направиш квантов скок в твоя личен и професионален живот. ЗА ПЪРВИ ПЪТ в България този курс се провежда в комбинация с менторска програма!
 
„Това уникално по рода си обучение е за онези хора, които искат да живеят своята велика версия всеки ден и да присъстват
значимо в живота си. Аз вече го правя и ако искаш мога да науча и теб.“ 

 

Лукреция Константинова

Сертифициран водещ на курса „Да живееш дизайна си“
Професионален хюман дизайн анализатор

Консултант по ефективно лидерство


Успехът като ежедневие

За повечето хора, успехът е нещо непознато. Нещо, което трудно може да бъде повторено. Защо е така? От една страна заради компромисите, с които неволно свикваме още от деца. От друга, защото човешкият мозък е трениран да отхвърля непознатото и да се придържа към онова, което познава.

В действителност, успехът е естествено следствие само когато взимаме коректните решения едно след друго. Този курс ти предоставя твоята лична формула за ежедневни печеливши решения.

Да имаш цялата картина

Не е нужно да изчиташ купища книги и да гледаш безброй уебинари, за да живееш своята велика версия. Сега с един курс ти получаваш:
> Цялата яснота за твоя Аз, за човешката природа и за механизмите на живота;
> Инструмент за постигане на успех във всички сфери на битието;
> Отговори на въпроси, които цял живот са били загадка;
> Истини и мъдрост без срок на годност;
> Задълбочено разбиране за това защо си тук, защо си такъв какъвто си, и как да си сътрудничиш далновидно с живота.

Новите правила на успеха

Може би ти прави впечатление как модели и структури, на които си свикнал да разчиташ, започват да се разклащат и разпадат. На световната сцена съвсем ясно се вижда безсилието на управляващите, както и липсата на качествени, проницателни лидери.

Това се случва, защото повечето хора отказват да приемат, че духът на новото време изисква един нов прочит на реалността и на начина, по който всеки един от нас се вписва в нея. Курсът „ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ“ е съвършеният инструмент за тази цел.

ЖИВЕЙ ЗНАЧИМО ВСЕКИ ДЕН

Какво се преподава в този курс?

1.   Как да спреш да бъдеш жертва на може би най-коварния автосаботаж в света: Да казваш „да“, когато всъщност искаш да кажеш „не“, и обратното.

2.  Как да спреш да плащаш прескъпата цена на емоционалните решения и да изградиш емоционална зрялост.

3.  Как да се освободиш от болезнената зависимост от мнението на другите за теб.

4.  Как винаги да взимаш правилните за себе си решения, дори и в най-турбулентните ситуации. 

5.  Как да се освободиш от стресиращи мисли като „Животът изтича между пръстите ми, а аз още нищо не съм постигнал!“ и да разгърнеш потенциала си. 

Human Desing_Girl Smiling
Human Design_Couple Driving In Sunset

Какво получаваш от този курс?

1.   Яснотата как да развиеш самочувствие и увереност, които никой и нищо не може да ти отнеме.

2.  Истинно и мъдро разбиране за това какво представлява лично за теб удовлетворение, успех и вътрешен мир.

3.   Яснота как да задвижиш здравословна промяна в желаната посока. 

4.   Как да чувстваш повече свързаност и доверие – със себе си, с другите, с живота.

5.   Как да получаваш своята яснота (за каквото и да било) без да прегаряш от мислене. Как да се наслаждаваш на спокоен ум и вдъхновяващ мисловен процес.

Какво прави този курс уникален?

1.  Специална менторска програма по време на целия курс – за първи път в България!

2.   Отговори на въпроси и насоки от водещата в рамките на целия курс, както и един месец след приключване на курса – напълно безплатно. 

3.   Резултати още по време на курса. 

4.   Курсът се води от експерт с над 9 г. опит в материята хюман дизайн и други иновативни методи за разцвет на личния потенциал.

5.   Видео модулите са твои завинаги. 

 

Human Design_Empowered Woman
Моето сърдечно послание към теб

„Информацията в това обучение представлява една съвършено различна перспектива за живота и за естеството на човешката природа. И въпреки това в момента, в който я чуеш мигновено я разпознаваш

 „Още по време на курса започнах да усещам как свалям едно огромно бреме от плещите си, а дори не съм знаел, че го нося е често срещана обратна връзка от курсисти. 

Милиони хора по света използват този инструмент, за да изведат живота си на едно друго ниво – извън масовките, извън догмите за „правилно“ и „грешно“. Наученото в обучението ти помага да се тренираш в това как бързо да се завръщаш към себе си и как да взимаш решенията си с непоклатима увереност.

През последните 10 г. наред с хюман дизайн изучавам и практикувам най-различни методи за изследване на изначално заложеното великолепие в човека. Методи като ТЕС (техники на емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, Пренареждане матрицата на раждането, НЛП терапия и коучинг, Кратки творчески подходи в психотерапията, Медиация, Семейни констелации, Нейрографика, Арт терапия и др. В работата си съм открила, че тези методи са безспорно стойностни и високефективни. 

И все пак, ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ предоставя радикално различен прочит на живота и как всеки един от нас да се вписва УСПЕШНО в него като истинния себе си. Този курс служи и като една отлична подготвка за преломните моменти в нашия еволюционен път като човешки същества, които вече чукат на вратата ни. Ако има някаква сигурност в живота, то за мен тя се създава само чрез моята стратегия за печеливши решения и яснотата за цялата картина. 

Информацията от този курс съчетана с моята лична подкрепа към теб ти дава 100% точни и конкретни насоки как да превърнеш твоя успех в серийно производство. Успех в съзвучие с твоя автентичен потенциал и личен смисъл. Не бих могла да сетя за нещо по-удовлетворяващо от това. А ти? 🙂  Участвай сега, обичай завинаги!“

Лукреция Константинова
Сертифициран водещ на курса „Да живееш дизайна си“ към IHDSchool.com
Професионален хюман дизайн анализатор
Консултант по енергийна психология
www.pluggedintolife.com

EFTMRA General Logo
logo IHDS (2)
MatrixAmbassador

9 СТЪПКИ ДО ТВОЯТА ВЕЛИКА ВЕРСИЯ

„Срещнах Лукреция преди около 2 г. и първото, което видях в нея е една лекота, едно удоволствие от това, което е и удовлетворение от живота. И си казах: „Искам и аз да се чувствам така и да излъчвам това“. Курсът ми даде система, с която ще продължа да работя. Лу гори в това, което прави и предаде ентусиазма си на всички участници. Този курс е за търсещи хора”.
Дафинка Лазарова
Банков мениджър
“Отлично предоставена уникална информация от харизматичен и увлекателен експерт! Не бих могла да опиша ползите тук … Но, с 2 думи: Дарява ни се възможност да се срещнем с изначално проектираното превъзходно Аз!“
Маргарита Ковачева
Оперативен директор
„Може би най-голямото предимство на този курс са познанията и опита на Лу, практическите задачи в групата и постоянството й в това да извлече от самите нас за самите нас дълбокото осъзнаване. Пред мен се отвори един съвършено нов свят . Благодаря и чакам с нетърпение следващото ниво“.
Милена Ангелова
Мениджър организационни проекти
Често задавани въпроси

На 100% практична. Всеки един аспект от преподадената материя може да са тества и приложи на практика още по време на обучението. Това веднага повлиява на качеството на живота ти. Менторската програма към курса е предназначена за пълноценно усвояване на информацията. Практикуването на знанията от курса стартира дълбоко трансформативен процес продължаващ във времето. В резултат хората често споделят сходна обратна връзка: „Неусетно съпротивата от околната среда намаля и се чувствам видян и приет“, „Животът най-сетне работи за мен!“, „Вече не се налага да полагам извънредни усилия“. 

 На практика непреходна, защото обяснява детайлно механизмите на живия живот. Всеки модул съдържа огромно количество информация, от която всяка дума има значение. При следващо слушане/гледане преоткриваш нови и нови неща за себе си, стартираш следваща здравословна промяна. Така създаваш възможността за себе си да участваш в живота си по един още по-смислен и удовлетворяващ начин. Хората, които са родители, възпитават децата си според тяхната автентичност от малки. Истините и мъдростта в този курс са без срок на годност. 

ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ е основополагащ курс в системата Дизайн на Човека (хюман дизайн) и има за цел да подкрепи всеки, който би искал да поеме по пътя на своята велика версияТой е разработен да изгради разбиране за твоите индивидуалните дадености и предоставя практически инструменти, с които да експериментираш в реалния си живот.

Информацията в курса описва как си предразположен да бъдеш различен и как да позволиш пределен израз на заложбите си. Твоят потенциал е уникална ДНК комбинация (видима на твоята хюман дизайн графика на тялото), която никога преди не е била и никога няма да бъде. Ето защо живеенето на твоята велика версия  изисква да подхождаш към себе си съгласно неповторимото си устройство.

Предоставената в този курс информация 
доказва своята прецизност и практичност вече 30 години по целия свят. Един от най-впечатляващите елементи в тази система – без аналог в света, е описанието на индивидуалната стратегия за коректни решения. Тя елиминираща тревогата „Постъпвам ли правилно?“ с един замах. Възможността за изключителни резултати за твоят ум, тяло и душа в един курс.

Повече за системата и нейния международен статут може да научите на официалния
хюман дизайн уебсайт: https://www.jovianarchive.com/Human_Design/Why

Това е уебсайтът на официалното хюман дизайн училище www.ihdschool.com където се провеждат всички сертификационни обучения по системата. На линка по-долу може да видиш официално сертифицираните специалисти в света. Името на водещата можеш да намериш като напишеш Lukretsiya Konstantinova на www.ihdschool.com/professionals

 

>> Цената от 199 лв. включва достъп до онлайн курса (9 видео модула, всеки по 1/1,5 ч.) без менторска програма. Този формат е за теб, ако си жаден за нова и качествена информация, чрез която да откриваш своите отговори сам. В затворена фб група, в продължение на девет седмици получаваш по един видео модул (всяка седмица по един).

 

>> Редовната цена от 399 лв. включва: 

> 9 модула под формата на видео презентация, всеки около 1,5 ч., покриващи цялата материя в курса ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА според стандартите на официалното хюман дизайн училище IHDS (ihdschool.com)

> Презентацията към всеки модул
> Аудио запис (mp3) на всеки модул за твое удобство.
> Менторска програма към този курс
> Официалния учебник към курса на български език
> Достъп до водещата през целия курс и 30 дни след него, т.е. може да задаваш твоите въпроси и да получаваш отговори и насоки в рамките на 3 месеца

 

>> Цената за двоен билет за двама души е 599 лв. Включва всичко изброено в редовната цена. Така общо спестявате 200 лв.! 🙂

 

> Курсът ДА ЗАЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ е с продължителност два месеца: 30.06-30.08.2019. Всяка седмица получаваш по един видео модул + задачи за домашна практика. Има и кратка почивка по средата от една седмица. 

> По време на целия курс тече менторска програма: практични задачи за домашна работа с цел възможно най-пълноценно усвояване на информацията. След обучението ти разполагаш с абсолютната яснота как да надскачаш ограниченията, външни и вътрешни, и да живееш своята велика версия свободно.

> Достъп до общност в затворена фейсбук група, където обменяш идеи, контакти и вдъхновение с участници в предишни издания на ДА ЗАЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ.

> След края на обучението, в рамките на 30 дни може да продължиш да задаваш въпроси на водещата в затворената фб група към курса.

> Видео модулите може да гледаш онлайн толкова пъти, колкото искаш. Може да ги гледаш и с твоя партньор и това драстично да подобри взаимоотношенията ви. Ако имаш деца информацията от курса би ти била от огромна полза да разбереш как да насочваш детето си в неговото пълноценно развитие. 

КАКВО ОЩЕ?
В системата Дизайн на Човека има общо 3 образователни обучения:

1. Да живееш дизайна си
2. АБВ в дизайна
3. Картография

След като преминеш ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ имаш възможността да се запишеш за участие в следващите нива. Детайлна информация за възможностите получаваш на самия курс. 

 

Ако имаш допълнителни въпроси може да свържеш с мен на 0885 38 77 88, между 11 и 19 ч. (пон-нед), или да ми пишеш на center@pluggedintolife.com

ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ
9 стъпки до твоята велика весия
Редовна цена за
Видео материали без менторска програма
199 лв*.
*Разсрочено плащане е възможнo чрез лична уговорка
Редовна цена за
Единичен Билет
399 лв*.
*Разсрочено плащане е възможнo чрез лична уговорка
Редовна цена за
Двоен Билет спести 200 лв., покани приятел
599 лв*.
*Разсрочено плащане е възможнo чрез лична уговорка


Индивидуални и групови програми за разгръщане и разцвет на личния потенциал.
ВКЛЮЧЕН В ЖИВОТА I Лукреция Константинова
www.pluggedintolife.com
fb: ВКЛЮЧЕН В ЖИВОТА
center@pluggedintolife.com
+359 885 38 77 88

Всички права над менторската програма към курса и текстовете тук са запазени. 
Никаква част от тях не може да бъде възпроизвеждана, освен с изричното съгласие на Лукреция Константинова.