Предвид нестихващите промени във всички сфери на битието, преоткриването на вътрешната истина и сигурност се превръща в основополагаща ценност за всеки, който иска качествен живот. Все по-често наблюдаваме как дългогодишни, утвърдени модели и структури, рухват сякаш от само себе си.

Сляпото вярване в универсални рецепти за щастие се превръща в отживелица. Духът на новото време изисква нов прочит на реалността и ново осъзнаване за начина, по който се вписваме в нея.

Предлагаме ти онова, което смятаме за истински ценно:

> 100% работещ подход за взимане на информирани и печеливши решения
> развиване на независимо мислене
> опознаване в дълбочина на самите себе си и законите на живота
> доказано ефективни решения за овладяване на ежедневието
изследване и трансформиране на ограниченията и блокажите, затвърждаване на силните качества
> систематизирано познание и експертиза, чрез които да напредваш във всички сфери на живота си
> превръщане на хаоса във вдъхновяващ ред
> развиване на увереност, лидерски качества и влиятелност на базата на осъзната автентичност
> живеене на своята по-велика версия
> оставяне на стойностно наследство за поколенията

КАК ОСЪЩЕСТВЯВАМЕ ТЕЗИ ЦЕННОСТИ НА ПРАКТИКА?

Основно с инструментите на енергийната психология, НЛП, метода Кратки подходи и революционната система Дизайн на Човека (Human Design).

Към енергийната психология спадат методи като ТЕС (техники за емоционална свобода), Пренареждане на матрицата и Сай кей. С тяхна помощ блокажите и травмите, които човек започва да складира още във вътреутробния си живот, се освобождават от енергийната система с ненадминати лекота и ефективност. Ето защо все повече психолози, психиатри и хомеопати се обучават в тези иновативни методи за изцеление на тялото, ума и душата. Каквото и затруднение да изпитва човек - във връзките, здравето, професията или бизнеса, коренът му се намира в миналото. За да се подсигуриш с успешно настояще и вдъхновяващо бъдеще, излекуването на миналото е задължителна стъпка. Енергийната психология е възможно най-добрият инструмент за тази цел. Подробно за историята, развитието и успехите на тази нова психология може да прочетеш тук.

Не случайно е казано "В началото бе словото". В думите се крие огромна сила. Думите лекуват, думите разрушават. Начинът, по който говориш определя живота ти. Доказано е многократно как речта влияе на емоциите, енергията, начина на мислене и на вътрешното състояние. Всеки, който иска да бъде да бъде разпознат и уважаван - в семейството, работата или на социалната сцена, не би могъл да го постигне без успешна комуникация. НЛП метода (невро лингвистично програмиране) е възможно най-добрата систематизирана наука за комуникацията. НЛП се прилага успешно в презентации, продажби, маркетинг, реклама, коучинг, менторство, както и за терапия (фобии, паника, страх и т.н.). Хипнотичните трансове за усилване на успеха, или за терапия, също са изградени на базата на НЛП методиката. Повече за историята, развитието и успехите на НЛП може да прочетеш тук.

Познанието Дизайн на Човека, или още известно като хюман дизайн, е синтез от науки, който разкрива в дълбочина мистериите на човешката природа и на творението като цяло. Тази организирана система от модерни науки и древна езотерика дава отговор на всеки въпрос и решение за всяка дилема. Ако човек действително иска да опознае себе си да живее своята по-велика версия, няма по-добър инструмент за това от хюман дизайн. Това познание е изключително практично и е приложимо за всяка една сфера от живота. Дали искате качествена промяна във връзките, професионалното израстване или бизнеса, хюман дизайн дава изненадващо прецизни насоки. Все повече компании внедряват хюман дизайн в своите отдели за човешки ресурси, като способ за намиране на точните хора с точните силни черти за своите екипи. Все повече мениджъри и предприемачи използват невероятната дълбочина и точност на тази система за да опознаят своят начин на автентично влияние и индивидуална формула на успех. Повече за историята, развитието и успехите на хюман дизайн може да прочетеш тук.