НАЧАЛО НА СЛЕДВАЩОTO ИЗДАНИЕ НА КУРСА НА 30.06.2019. За всички подробности и за записване кликни тук: http://pluggedintolife.com/site/kurs/  


Милиони хора по света променят своя успех и благополучие използвайки познанието Human Desing, или още познато като хюман дизайн. Тази систематизирано познание ти разкрива по впечатляващо прецизен и същевременно семпъл начин многопластовата човешка природа, както и невидимите закони на живота, и как ти би могъл да се впишеш в реалността по ПЕЧЕЛИВШ за теб начин. 

Както казва световноизвестният д-р Брус Липтън, и редица други учени и авторитети, „Личният и професионален успех зависят в голяма степен от твоите гени и възможността да ги променяш„. Систематизираното познание хюман дизайн е най-добрият инструмент за тази цел, без аналог в света.


Основният фокус на това обучение е върху ПРИЛОЖЕНИЕТО на информацията от системата хюман дизайн, и как тя може да внесе осезаема положителна промяна във всички сфери на твоя живот. Получаваш ПРАКТИЧЕСКИ инструменти, които да те подкрепят цялостно в твоето развитие и автентична себе-реализация.

Всички детайли на курса и специалната менторската програма към него може да видиш тук: http://pluggedintolife.com/site/kurs/   

ВОДЕЩ на обучението е Лукреция Константинова, сертифициран фасилитатор на курса за клетъчна трансформация ДА ЗАЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ (www.ihdschool.com/professionals). Tя има 10 г. + практичен опит с хюман дизайн и с други иновативни инструменти за работа с човешкия потенциал, стотици часове в индивидуални сесии за лична ефективност и лидерство, и редица авторски семинари и работилници за дълбока трансформация и разцвет на потенциала.

Обучения и сертификати: 
> Анализатор и преподавател в системата Human Design
> Майстор-практик по ТЕС (техники на емоционална свобода)
> Практик по метода Пренареждане на матрицата и Пренареждане матрицата на раждането
> НЛП – коучинг, терапия и хипноза (системата на д-р Ричард Бандлър)
> Кратки подходи в психотерапията
> Фасилитатор семейни констелации по метода Берт Хелингер

> Медиатор

Систематизираното познание Дизайн на Човека е цялостно решение за личностно израстване, успех и благополучие, от А до Я, без аналог в света. Виж какво споделя един от участниците в курса„Mного съм доволна от курса на Лу. Тя е страхотен професионалист и е супер отдадена на това, което прави. Самата аз не знаех много преди това за ХД, но още на първата среща/сесия исках да знам всичко, защото беше поднесено много разбираемо и интересно. Разбрах, че до сега в някои отношения съм действала много некоректно. Курса най-вече ми помогна да спра да бързам, успя да помогне да премахна това вечно напрежение, което постоянно ме съпътстваше, успя да ме направи по-спокойна и търпелива. Има много работа, която ме очаква, но съм много щастлива че се докоснах до това знание и се надявам пак да се срещаме с Лу 🙂 „

 

ВАЖНО: Този курс е необходимо условие за тези, които биха желали да продължат със задълбочаване на познанията си по Хюман Дизайн в следващите нива на тази система.

МОЕТО ОБЕЩАНИЕ към теб е, че информацията от курса ДА ЗАЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ е фундаментална и работейки с нея ще се увериш, че е предостатъчна за твоя успех и удовлетворение за всеки житейски контекст. Аз ще те подкрепя на 100% в нейното майсторското овладяване. Ще се радвам да преживеем този курс-приключение заедно! 🙂

С уважение,
Лукреция 

Преоткривай връзката със себе си и със света.
Живей значимо!

7
Ние ценим вашата обратна връзка. Моля, оставете коментар за вашето преживяване и ползи от този курс. Благодарим ви :)

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Деница АнгеловаДафинка ЛазароваМирена ПетковаМилена АнгеловаСтелиана Василева Recent comment authors
newest oldest most voted
Маргарита Ковачева
Guest
Маргарита Ковачева

препоръчвам! Отлично предоставена уникална информация от харизматичен и увлекателен експерт! Останалото е написано в посочения линк! Не бих могла да опиша ползите тук…,но с 2 думи- Дарява ни се възможност да се срещнем с изначално проектираното превъзходно Аз, и остава наша отговорност да правим изборите си осъзнато спрямо новото познание <3

Професия
Директор
Мариела Станчева
Guest
Мариела Станчева

Хюман Дизайн ми дава ясна информация коя съм и как съм устроена; обяснява ми онова, което съм знаела или подозирала за себе си от къде идва, и ми се разкрива по толкова необорим начин, че веднага го разпознавам. Много е ценно да знаеш, кое е истинно за теб и кое самосаботиращо, или как средата и другите ти влияят и променят, за добро или лошо. Тук няма вярвания или съдене, просто обяснение как сме устроени и как си взаимодействаме….Нещо, което получаваш и ползваш цял живот….Всеки,който не е чувал или не знае достатъчно за тази система – не е нужно, само чуй,… Read more »

Професия
Актриса
Стелиана Василева
Guest
Стелиана Василева

За хората, които вече активно се вглеждат в себе си и имат опит с различни системи и практики – това е курс, който има потенциал да сложи под една шапка всички системи от знания и да разкрие общата нишка между тях по един практичен и детайлен начин. За тези, които от скоро се интересуват от себепознание – това е курс, който би дал уникална насока в бъдещото ви развитие. Лу е мой дългогодишен приятел, който активно и неактивно въздейства върху светогледа ми по един “ уау“ начин – чрез начина, по който съществува – нейното излъчване, енергията и ентусиазма, с… Read more »

Професия
Програмист
Милена Ангелова
Guest
Милена Ангелова

Не знаех почти нищо за Human Design преди курса, бях гледала само няколко клипчета и чела няколко статии, но само за 2 месеца докато посещавах лекциите на Лукреция Константинова пред мен се отвори един съвършено нов свят. Започнах да гледам на света с други очи, да бъда по-малко критична към другите и повече да се вглеждам в себе си … все по-дълбоко. Някъде бях чела, че никой не иска от вас да вярвате в Human Design, а само да експериментирате със себе си. А какво по-убедително от това да осъзнаеш защо реагираш по определен начин и да да видиш разликата… Read more »

Професия
Мениджър организационни проекти
Мирена Петкова
Guest
Мирена Петкова

Изключително съм доволна от курса на Лукреция. Винаги съм си задавала въпроси защо нещата в живота ми се случват по този начин, защо се чувствам така или иначе. Чрез Хюман Дизайн осъзнах причините и опознах себе си в много различна светлина. Почнах да се разбирам по-добре, а най-важното е, че Лу ни даде и стратегии как да живеем по-добре според собствения си дизайн. Следвайки ги, аз значително намалих взимането на емоционални решения и правенето на неща, за които нямам енергия и желание. Все още имам страхове и тревоги, но се справям все по-бързо и все по-добре с тях. Опознах слабите… Read more »

Професия
Мениджър маркетинг и обучение
Дафинка Лазарова
Guest
Дафинка Лазарова

Не я търсих, но я намерих Срещнах Лу преди около 2 години и това, което първо видях в нея е една лекота, едно удоволствие от това, което е и удовлетворение от живота. И си казах: „искам и аз да се чуствам така и излъчвам това“. И така започна моето пътешествие с ХД. Две години по-късно съм на път… Сега имам индивидуална стратегия за взимане на решения. Преди се лутах, премислях, чаках… Все още ми е трудно да осъзная и приложа всичко от наученото за ХД, но това което съм приложила ми носи много стойност-в личен и професионален план. Курсът ми… Read more »

Професия
Банков мениджър
Деница Ангелова
Guest
Деница Ангелова

Познавам Лукреция от 2013 г. и мога да кажа, че от тогава съм присъствала на много нейни събития – с хюман дизайн, с ТЕС (Техники за емоционална свобода), йога практики и трансформиращи уъркшопове. Всеки път съм си тръгвала от тях с по-добро разбиране на себе си и за другите, с повече доверие към живота, освободена от стари модели на мислене и задържани емоции, насърчена в приемане на себе си такава каквато съм без осъждане. Отдавна чаках точно нейния курс „Да заживееш дизайна си”, защото знаех, че нейното поднасяне на материята ще е различно от другите такива курсове. През 2017 година… Read more »

Професия
Организатор работа с клиенти и логистика