Мила, Лукреция!
Срещата ми с хюман дизайн чрез теб беше животопроменяща. Дългосрочното ни партньорство ме подкрепи в това действително да разбирам себе си и да живея с увереност и лекота. Нашите консултации през годините са ми били винаги толкова ценни! Чувствам те като бездънен кладенец пълен със сила. И благодарение на теб мога да греба с пълни шепи от тази наука. Ти имаш уникален подход и специфичен метод на водене и поднасяне на тази иначе сложна материя, което прави процеса, през който преминаваме изключително полезен.
Сега съм в пъти в пъти по-осъзната, изпълнена с удовлетворение и усещане за сигурност. Но не винаги е било така. Това мое обновено Аз се материализира стъпка по стъпка. Харесва ми да живея без излишно напрежение и с яснота как на практика да бъда искрена и коректна спрямо себе. Да, имам реалното усещане, че живея през дизайна си.
Системата Хюман Дизайн отговаря на всички въпроси по пътя на моето себеопознаване. Струва ми се, че преди срещата ми с това познание не съм знаела нищо нито за себе си, нито за Живота 🙂 За мен твоята мъдрост, любознателност и компетентност те превръщат в безценен хюман дизайн анализатор и ментор. Дай Боже все повече хора се докосват до това вълшебство чрез теб. Благодаря!
Ирена Енчева
Лондон, Англия
Собственик на бизнес Personal branding