Следващото издание на курса ДА ЗАЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ стартира през месец Февруари 2019. Изпрати твоята заявка за участие на center@pluggedintolife.com

Милиони хора по света променят своя успех и благополучие използвайки системата от науки Human Desing (Дизайн на човека, или още познато като хюман дизайн). Тази система разкрива по впечатляващо прецизен начин многопластовата човешка природа, невидимите закони на живота и как всеки човек би могъл да се впише в реалността по ПЕЧЕЛИВШ за него начин. 

Както казва световноизвестният д-р Брус Липтън, и редица други учени и авторитети, „Личният и професионален успех зависят в голяма степен от твоите гени и възможността да ги променяш„. Систематизираното познание хюман дизайн е най-добрият инструмент за тази цел, без аналог в света.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТОВА ОБУЧЕНИЕ?

ДА ЗАЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ е първият и основополагащ курс в системата хюман дизайн. В хода на обучението имаш възможността да вникнеш в собствения си дизайн и да получиш яснота за:
– своята лична формула за печеливши решения във всяка ситуация
– естеството на автосаботажите си и как да ги преодолееш
– как да подобриш взаимоотношенията си с другите
– на какво да разчиташ у себе си и как да оставаш стабилен каквито и да са житейските обстоятелства
– защо хората и света са такива, каквито са
– как да се превърнеш в добър и вещ стопанин на живота си 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО?

> За всеки, който иска да подобри драстично качеството на своя личен и професионален живот. Яснотата е мощ.

> Изключително подходящо за хората в помагащите професии (коучове, ментори, хомеопати, психолози, енергийни и холистични терапевти и т.н.). С информацията от хюман дизайн курса ти можеш да се превърнеш в съвършения консултант за твоите клиенти и да им даваш ненадмината стойност.

> За мениджъри на екипи, Headhunter компании и отдели Човешки ресурси. Информацията от курса ще ви бъде много полезна да се ориентирате за силните и слаби страни на вашите служители и съответно да ги насочвате за най-подходящата за тях дейност.

За кого още е подходящо?

> За заетите в рискови финансови операции, където правилните решения са от особена важност. От една страна информацията от курса ще ти даде твоят индивидуален механизъм за взимане на коректни решения; от друга страна ще ти разкрие кои са подводните камъни, за които да бъдеш бдителен, и които биха могли да повлияят негативно на твоите важни решения.

Ако имаш нужда от допълнителна информация моля обади се на 0885 38 77 88.

Основният фокус на това обучение е върху ПРИЛОЖЕНИЕТО на информацията от системата хюман дизайн, и как тя може да внесе осезаема положителна промяна във всички сфери на твоя живот. Получаваш ПРАКТИЧЕСКИ инструменти, които да те подкрепят цялостно в твоето развитие и автентична себе-реализация.

ДЕТАЙЛИТЕ
> 8 модула х 1,45 ч. Всяка събота от 13:00-14:30 в уютно и защитено пространство в сърцето на София 
> 8 поредни съботи, от 27 Окт – 15 Дек 2018, и една среща след 30 дни за въпроси и отговори.
> Аудио запис от всяка сесия
>  Презентация към всеки модул, покриваща всичко засегнато в това обучение.
> Тримесечна менторска програма стартираща с курса, за пълноценно усвояване на материята. В затворена фб група – материали, задачи, въпроси и отговори, уебинари.
Водещ с богат опит в системата хюман дизайн 
> Удостоверение за участие в курса
>>> Възможно е и онлайн участие

Цената е 497 лв. при заплатен депозит от 250 лв. до 26 Окт 2018. Включва курса, менторската програма и всички изброени детайли. Възможно е разсрочено плащане с лична уговорка.

>> За повтарящи този курс има отстъпка от 30%

За да заявиш желание за участие те моля да изпратиш твоите име, фамилия и телефонен номер за връзка на center@pluggedintolife.com. След това на имейла си ще получиш информация за заплащане на депозита и за следващите стъпки.

Водещ на обучението е Лукреция Константинова, сертифициран фасилитатор на курса за клетъчна трансформация ДА ЗАЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ (www.ihdschool.com/professionals). 
Tя има 9 годишен практичен опит с хюман дизайн и с други иновативни инструменти за работа с човешкия потенциал, стотици часове в индивидуални сесии за лична ефективност и лидерство, и редица авторски семинари и работилници за дълбока трансформация и разцвет на потенциала.

Обучения и сертификати: 
> Анализатор и преподавател в системата Human Design
> Майстор-практик по ТЕС (техники на емоционална свобода)
> Практик по метода Пренареждане на матрицата и > > ренареждане матрицата на раждането
> НЛП – коучинг, терапия и хипноза (системата на д-р Ричард Бандлър)
> Кратки подходи в психотерапията
> Медиатор

Систематизираното познание Дизайн на Човека е цялостно решение за личностно израстване, успех и благополучие, от А до Я, без аналог в света. 

ВАЖНО: Този курс е необходимо условие за тези, които биха желали да продължат със задълбочаване на познанията си по Хюман Дизайн в следващите нива на тази система.

Моето обещание към теб е, че информацията от курса ДА ЗАЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ е фундаментална и работейки с нея ще се увериш, че е предостатъчна за твоя успех и удовлетворение за всеки житейски контекст. Аз ще те подкрепя на 100% в нейното майсторското овладяване. Ще се радвам да преживеем този курс-приключение заедно 🙂

С уважение,
Лукреция 

Преоткрий връзката със себе си и със света.
Живей значимо!

9
Ние ценим вашата обратна връзка. Моля, оставете коментар за вашето преживяване и ползи от този курс. Благодарим ви :)

avatar
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Петя ИвановаМаргарита КовачеваМариела СтанчеваСтелиана ВасилеваМилена Ангелова Recent comment authors
newest oldest most voted
Стефка Георгиева
Guest
Стефка Георгиева

Mного съм доволна от курса на Лу. Тя е страхотен професионалист и е супер отдадена на това, което прави. Самата аз не знаех много преди това за ХД, но още на първата среща/сесия исках да знам всичко, защото беше поднесено много разбираемо и интересно. Разбрах как е правилно да функционирам като тип Прожектор, което откри много светлина пред мен и разбрах, че до сега в някои отношения съм действала много некоректно. Курса най-вече ми помогна да спра да бързам, успя да помогне да премахна това вечно напрежение, което постояно ме съпътсваше, успя да ме направи по-спокойна и търпелива. Има много… Read more »

Деница Ангелова
Guest
Деница Ангелова

Познавам Лукреция от 2013 г. и мога да кажа, че от тогава съм присъствала на много нейни събития – с хюман дизайн, с ТЕС (Техники за емоционална свобода), йога практики и трансформиращи уъркшопове. Всеки път съм си тръгвала от тях с по-добро разбиране на себе си и за другите, с повече доверие към живота, освободена от стари модели на мислене и задържани емоции, насърчена в приемане на себе си такава каквато съм без осъждане. Отдавна чаках точно нейния курс „Да заживееш дизайна си”, защото знаех, че нейното поднасяне на материята ще е различно от другите такива курсове. През 2017 година… Read more »

Професия
Организатор работа с клиенти и логистика
Дафинка Лазарова
Guest
Дафинка Лазарова

Не я търсих, но я намерих 🙂 Срещнах Лу преди около 2 години и това, което първо видях в нея е една лекота, едно удоволствие от това, което е и удовлетворение от живота. И си казах: „искам и аз да се чуствам така и излъчвам това“. И така започна моето пътешествие с ХД. Две години по-късно съм на път… Сега имам индивидуална стратегия за взимане на решения. Преди се лутах, премислях, чаках… Все още ми е трудно да осъзная и приложа всичко от наученото за ХД, но това което съм приложила ми носи много стойност-в личен и професионален план. Курсът… Read more »

Професия
Банков мениджър
Мирена Петкова
Guest
Мирена Петкова

Изключително съм доволна от курса на Лукреция. Винаги съм си задавала въпроси защо нещата в живота ми се случват по този начин, защо се чувствам така или иначе. Чрез Хюман Дизайн осъзнах причините и опознах себе си в много различна светлина. Почнах да се разбирам по-добре, а най-важното е, че Лу ни даде и стратегии как да живеем по-добре според собствения си дизайн. Следвайки ги, аз значително намалих взимането на емоционални решения и правенето на неща, за които нямам енергия и желание. Все още имам страхове и тревоги, но се справям все по-бързо и все по-добре с тях. Опознах слабите… Read more »

Професия
Мениджър маркетинг и обучение
Милена Ангелова
Guest
Милена Ангелова

Не знаех почти нищо за Human Design преди курса, бях гледала само няколко клипчета и чела няколко статии, но само за 2 месеца докато посещавах лекциите на Лукреция Константинова пред мен се отвори един съвършено нов свят. Започнах да гледам на света с други очи, да бъда по-малко критична към другите и повече да се вглеждам в себе си … все по-дълбоко. Някъде бях чела, че никой не иска от вас да вярвате в Human Design, а само да експериментирате със себе си. А какво по-убедително от това да осъзнаеш защо реагираш по определен начин и да да видиш разликата… Read more »

Професия
Мениджър организационни проекти
Стелиана Василева
Guest
Стелиана Василева

За хората, които вече активно се вглеждат в себе си и имат опит с различни системи и практики – това е курс, който има потенциал да сложи под една шапка всички системи от знания и да разкрие общата нишка между тях по един практичен и детайлен начин. За тези, които от скоро се интересуват от себепознание – това е курс, който би дал уникална насока в бъдещото ви развитие. Лу е мой дългогодишен приятел, който активно и неактивно въздейства върху светогледа ми по един “ уау“ начин – чрез начина, по който съществува – нейното излъчване, енергията и ентусиазма, с… Read more »

Професия
Програмист
Мариела Станчева
Guest
Мариела Станчева

Хюман Дизайн ти дава ясна информация кой си и как си устроен; всичко, което си знаел или подозирал за себе си от къде идва и го получаваш по толкова необорим начин, че веднага го разпознаваш. Много е ценно да знаеш, кое е истинно за теб и кое самосаботиращо или как средата и другите ти влияят и променят за добро или лошо. Тук няма вярвания или съдене, просто обяснение как сме устроени и как си взаимодействаме….Нещо, което получаваш и ползваш цял живот….Всеки,който не е чувал или не знае достатъчно за тази система – не е нужно, само чуй, усети нещо в… Read more »

Професия
Актриса
Маргарита Ковачева
Guest
Маргарита Ковачева

препоръчвам! Отлично предоставена уникална информация от харизматичен и увлекателен експерт! Останалото е написано в посочения линк! Не бих могла да опиша ползите тук…,но с 2 думи- Дарява ни се възможност да се срещнем с изначално проектираното превъзходно Аз, и остава наша отговорност да правим изборите си осъзнато спрямо новото познание <3

Професия
Директор
Петя Иванова
Guest
Петя Иванова

Human Design е една изключителна система. А курсът е приключение, което ми се иска всеки да може да си подари. На него ще получиш ясна представа кой си ти, автентичният ТИ, и как да използваш всичките си дадености, за да живееш пълноценно, удовлетворяващо и с минимум съпротива от живота. Най-якото е, че това не е просто информация на хартия. Ти веднага си насърчен да експериментираш с наученото, а подкрепата и насоките на Лукреция са безценни. Тя те води с любов и грижа и винаги ти дава много повече от това, за което си платил. А хората, които срещаш на курса,… Read more »

Професия
3D Artist