Богатите хора се развиват постоянно

Обучение и менторска програма

Твоята формула за успех със смисъл

Обучение и менторска програма

previous arrow
next arrow
Slider

Преоткрий връзката със себе си и със света. Живей значимо.

clik

"Обичам да виждам хора, които присъстват в живота си ЗНАЧИМО - с неподравена увереност и прегърнали мъдро своята естествена уязвимост. Това са резултатите, които постигаме с моите клиенти. Определям себе си като performance coach, или консултант по ефективно лидерство. Лидерство в смисъл на далновиден мениджър на себе си и на реалността си.

Повече от 10 г. съм отдадена на задълбочено изследване на човешката природа чрез иновативни инструменти като хюман дизайн, бизнес констелаци, енергийна психология и не само. Разполагам с всички необходими ресурси, чрез които ти да преоткриеш своята истина и надеждна формула за успех".

Лукреция Константинова
Основател на център Включен в Живота

Обучения и сертификати

Заяви твоята безплатна консултация сега и узнай как можеш да реализираш успеха,
за който копнееш:

pic1

СИГУРНОСТ е да познаваш своята надеждна формула за печеливши решения.
УВЕРЕНОСТ е да си наясно с твоите силни страни и как да ги развиваш.
СИЛА е да познаваш своите слаби страни и как да ги превърнеш в подхранваща мъдрост.
ЗНАЧИМОСТ е да доведеш до майсторство горните три, първоначално с опитен ментор. 

Наши клиенти са предимно мениджъри, предприемачи и собственици на бизнес, както и професионалисти работещи с човешкия потенциал. Предлагаме изпитани и надеждни ресурси, с които да постигаш устойчив успех в личен и професионален план.

Ако искаш да узнаеш как това се случва на практика и дали ти пасва, може да заявиш безплатна опознавателна сесия сега:

pic2

Вероятно вече осъзнаваш, че духът на новото време изисква нов прочит на реалността и ново разбиране за начина, по който ти се вписваш в нея. Все по-често наблюдаваме как утвърдени модели и структури започват да се разпадат. Този разпад се ускори значително от ситуацията с пандемията. Ето защо навика да вярваш сляпо на универсални рецепти за щастие от решение се превръща в проблем.

Затова ние винаги подхождаме индивидуално и работим с най-ефективните и модерни инструменти за опознаване на своята лична сила и автентичен почерк зна успех. Въпреки нарастващата несигурност във всички сфери на живота ние вярваме, че в нашето битие има място за удовлетворение и просперитет със смисъл.

Каня те да заявиш безплатна опознавателна консултация и да узнаеш как можем да ти бъдем полезни в намирането на ефективни решения и в надграждането на твоя личен и професионален успех

Когато фразата "да бъдеш себе си" е подплатена с твоята осъзната истина