Богатите хора се развиват постоянно

Обучение и менторска програма

Твоята формула за успех със смисъл

Обучение и менторска програма

previous arrow
next arrow
Slider

Преоткрий връзката със себе си и със света. Живей значимо.

clik

"Обичам да виждам хора, които присъстват в живота си ЗНАЧИМО, с вдъхновяваща увереност, прегърнали мъдро своята естествена уязвимост. Това са ценностите и резултатите, които реализирам с моите клиенти. Определям себе си като performance coach, или консултант по ефективно лидерство. Лидерство в смисъл на вещ и доволен стопанин на реалността си. От 9 г. насам съм отдадена на задълбочено изследване на човешката природа. Разполагам с всички необходими ресурси, чрез които да преоткриеш своята истина и надеждна формула за успех".
Лукреция Константинова
Основател на център Включен в Живота

Обучения и сертификати

Заяви сега безплатна консултация и узнай за твоят индивидуален подпис за успех:

pic1

СИГУРНОСТ е да познаваш своята надеждна формула за печеливши решения.
УВЕРЕНОСТ е да си наясно с твоите силни страни и как да ги развиваш.
СИЛА е да познаваш своите слаби страни и как да ги превърнеш в подхранваща мъдрост.
ЗНАЧИМОСТ е да доведеш до майсторство горните три, първоначално с опитен ментор. 

Наши клиенти са предимно мениджъри, предприемачи и собственици на бизнес, както и професионалисти работещи с човешкия потенциал. Предлагаме изпитани и надеждни инструменти, от А до Я, с които да постигаш устойчив успех в личен и професионален план. Ако искаш да разбереш как това се случва на практика и дали ти пасва, може да заявиш безплатна опознавателна сесия сега:

pic2

Вероятно вече осъзнаваш, че духът на новото време изисква нов прочит на реалността и ново разбиране за начина, по който се вписваш в нея. Все по-често наблюдаваме как дългогодишни, утвърдени модели и структури, рухват сякаш от само себе си. Сляпото вярване в универсални рецепти за щастие се превръща в отживелица.

Ние работим с възможно най-добрите, ефективни и модерни инструменти за себе-опознаване и автентична себереализация: хюман дизайн, енергийна психология и квантови инструменти за изчистване на ДНК. Въпреки нарастващата несигурност във всички сфери на живота ние вярваме, че в нашето битие има място за мир и просперитет със смисъл. Каня те да разгледаш нашия уебсайт - отзиви, събития, програми, и да прецениш как и дали можем да ти бъдем полезни.   

Или направо заяви безплатна опознавателна среща:

Когато фразата "да бъдеш себе си" е подплатена с твоята осъзната истина