Милиони хора по света променят своя успех и благополучие използвайки системата от науки Human Desing (Дизайн на човека), или още познато като хюман дизайн. Тази система ти разкрива по впечатляващо прецизен и същевременно семпъл начин многопластовата човешка природа, както и невидимите закони на живота и как ти би могъл да се впишеш в реалността по ПЕЧЕЛИВШ за теб начин. 

Както казва световноизвестният д-р Брус Липтън, и редица други учени и авторитети, „Личният и професионален успех зависят в голяма степен от твоите гени и възможността да ги променяш„. Систематизираното познание хюман дизайн е най-добрият инструмент за тази цел, без аналог в света.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТОВА ОБУЧЕНИЕ?

ДА ЗАЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ е първият и основополагащ курс в системата хюман дизайн. В хода на обучението имаш възможността да вникнеш в собствения си дизайн и да получиш яснота за:
– Своята лична формула за печеливши решения във всяка ситуация
– Естеството на автосаботажите си и как да ги преодолееш
– Как да подобриш взаимоотношенията си с другите
– На какво да разчиташ у себе си и как да оставаш стабилен каквито и да са житейските обстоятелства
Задълбочена разбиране за хората и за естеството на живота
– Как да се превърнеш в добър лидер на себе си
– Как да присъстваш в живота си значимо като автентичния себе си

Тук можеш да прочетеш интересни коментари на участници от предишното издание на този курс. Кликни и скролни най-долу на страницата: Да-заживееш-дизайна-си-2018 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО?

> За всеки, който иска да подобри драстично качеството на своя личен и професионален живот. Яснотата е мощ.

> Изключително подходящо за хората в помагащите професии (коучове, ментори, хомеопати, психолози, енергийни и холистични терапевти и т.н.). С информацията от хюман дизайн курса ти можеш да се превърнеш в съвършения консултант за твоите клиенти и да им даваш ненадмината стойност.

> За мениджъри на екипи, Headhunter компании и отдели Човешки ресурси. Информацията от курса ще ви бъде много полезна да се ориентирате за силните и слаби страни на вашите служители и съответно да ги насочвате за най-подходящата за тях дейност.

За кого още е подходящо?

> За заетите в рискови финансови операции, където правилните решения са от особена важност. От една страна информацията от курса ще ти даде твоят индивидуален механизъм за взимане на коректни решения; от друга страна ще ти разкрие кои са подводните камъни, за които да бъдеш бдителен, и които биха могли да повлияят негативно на твоите важни решения.

Ако имаш нужда от допълнителна информация за курса моля обади се на 0885 38 77 88.

Основният фокус на това обучение е върху ПРИЛОЖЕНИЕТО на информацията от системата хюман дизайн, и как тя може да внесе осезаема положителна промяна във всички сфери на твоя живот. Получаваш ПРАКТИЧЕСКИ инструменти, които да те подкрепят цялостно в твоето развитие и автентична себе-реализация.

ДЕТАЙЛИТЕ
> 8 модула х 1,45 ч. на живо, старт в събота 16 ФЕВРУАРИ, от 11:30-13:00 ч., в уютно и защитено пространство в сърцето на София (всички дати малко по-долу) 
> Аудио запис от всяка сесия
> Презентация към всеки модул, покриваща всичко засегнато в това обучение
> Тримесечна менторска програма паралелно с курса, за пълноценно усвояване на материята. В затворена фб група – материали, задачи, въпроси и отговори, уебинари.
Водещ с богат опит в системата хюман дизайн 
> Удостоверение за участие в курса
>>> Възможно е и онлайн участие

Цената е 497 лв. Включва курса, менторската програма и всички изброени детайли. Възможно е разсрочено плащане с лична уговорка.

ПРОМО ЦЕНА за двама: по 360 лв. на човек, общо 720 лв. за двамата, заплатени до 11.02.2019.

>> За повтарящи този курс има отстъпка от 30%

КУРСЪТ Е В БУТИКОВ ФОРМАТ за да мога да обърна персонално внимание на всеки. Макс. 12 човека група.

За да заявиш желание за участие те моля да изпратиш твоите име, фамилия и телефонен номер за връзка на center@pluggedintolife.com. След това на имейла си ще получиш информация за заплащане и за следващите стъпки.

Водещ на обучението е Лукреция Константинова, сертифициран фасилитатор на курса за клетъчна трансформация ДА ЗАЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ (www.ihdschool.com/professionals). 
Tя има 9 годишен практичен опит с хюман дизайн и с други иновативни инструменти за работа с човешкия потенциал, стотици часове в индивидуални сесии за лична ефективност и лидерство, и редица авторски семинари и работилници за дълбока трансформация и разцвет на потенциала.

Обучения и сертификати: 
> Анализатор и преподавател в системата Human Design
> Майстор-практик по ТЕС (техники на емоционална свобода)
> Практик по метода Пренареждане на матрицата и Пренареждане матрицата на раждането
> НЛП – коучинг, терапия и хипноза (системата на д-р Ричард Бандлър)
> Кратки подходи в психотерапията
> Медиатор

ДАТИ и МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ

Ул. Иван Вазов 38, офис hOUR SPACE

16.02, 23.02, 2.03, почивка

17.03 (неделя), 23.03, 30.03, почивка

13.04, 20.04 последен модул

На 18.05 среща на групата за въпроси и отговори, дискусия и упражнения.

Систематизираното познание Дизайн на Човека е цялостно решение за личностно израстване, успех и благополучие, от А до Я, без аналог в света. Виж какво споделя един от участниците в курса„Mного съм доволна от курса на Лу. Тя е страхотен професионалист и е супер отдадена на това, което прави. Самата аз не знаех много преди това за ХД, но още на първата среща/сесия исках да знам всичко, защото беше поднесено много разбираемо и интересно. Разбрах, че до сега в някои отношения съм действала много некоректно. Курса най-вече ми помогна да спра да бързам, успя да помогне да премахна това вечно напрежение, което постоянно ме съпътстваше, успя да ме направи по-спокойна и търпелива. Има много работа, която ме очаква, но съм много щастлива че се докоснах до това знание и се надявам пак да се срещаме с Лу 🙂 „

ВАЖНО: Този курс е необходимо условие за тези, които биха желали да продължат със задълбочаване на познанията си по Хюман Дизайн в следващите нива на тази система.

МОЕТО ОБЕЩАНИЕ към теб е, че информацията от курса ДА ЗАЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ е фундаментална и работейки с нея ще се увериш, че е предостатъчна за твоя успех и удовлетворение за всеки житейски контекст. Аз ще те подкрепя на 100% в нейното майсторското овладяване. Ще се радвам да преживеем този курс-приключение заедно! 🙂

С уважение,
Лукреция 

Преоткрий връзката със себе си и със света.
Живей значимо!

7
Ние ценим вашата обратна връзка. Моля, оставете коментар за вашето преживяване и ползи от този курс. Благодарим ви :)

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Деница АнгеловаДафинка ЛазароваМирена ПетковаМилена АнгеловаСтелиана Василева Recent comment authors
newest oldest most voted
Маргарита Ковачева
Guest
Маргарита Ковачева

препоръчвам! Отлично предоставена уникална информация от харизматичен и увлекателен експерт! Останалото е написано в посочения линк! Не бих могла да опиша ползите тук…,но с 2 думи- Дарява ни се възможност да се срещнем с изначално проектираното превъзходно Аз, и остава наша отговорност да правим изборите си осъзнато спрямо новото познание <3

Професия
Директор
Мариела Станчева
Guest
Мариела Станчева

Хюман Дизайн ми дава ясна информация коя съм и как съм устроена; обяснява ми онова, което съм знаела или подозирала за себе си от къде идва, и ми се разкрива по толкова необорим начин, че веднага го разпознавам. Много е ценно да знаеш, кое е истинно за теб и кое самосаботиращо, или как средата и другите ти влияят и променят, за добро или лошо. Тук няма вярвания или съдене, просто обяснение как сме устроени и как си взаимодействаме….Нещо, което получаваш и ползваш цял живот….Всеки,който не е чувал или не знае достатъчно за тази система – не е нужно, само чуй,… Read more »

Професия
Актриса
Стелиана Василева
Guest
Стелиана Василева

За хората, които вече активно се вглеждат в себе си и имат опит с различни системи и практики – това е курс, който има потенциал да сложи под една шапка всички системи от знания и да разкрие общата нишка между тях по един практичен и детайлен начин. За тези, които от скоро се интересуват от себепознание – това е курс, който би дал уникална насока в бъдещото ви развитие. Лу е мой дългогодишен приятел, който активно и неактивно въздейства върху светогледа ми по един “ уау“ начин – чрез начина, по който съществува – нейното излъчване, енергията и ентусиазма, с… Read more »

Професия
Програмист
Милена Ангелова
Guest
Милена Ангелова

Не знаех почти нищо за Human Design преди курса, бях гледала само няколко клипчета и чела няколко статии, но само за 2 месеца докато посещавах лекциите на Лукреция Константинова пред мен се отвори един съвършено нов свят. Започнах да гледам на света с други очи, да бъда по-малко критична към другите и повече да се вглеждам в себе си … все по-дълбоко. Някъде бях чела, че никой не иска от вас да вярвате в Human Design, а само да експериментирате със себе си. А какво по-убедително от това да осъзнаеш защо реагираш по определен начин и да да видиш разликата… Read more »

Професия
Мениджър организационни проекти
Мирена Петкова
Guest
Мирена Петкова

Изключително съм доволна от курса на Лукреция. Винаги съм си задавала въпроси защо нещата в живота ми се случват по този начин, защо се чувствам така или иначе. Чрез Хюман Дизайн осъзнах причините и опознах себе си в много различна светлина. Почнах да се разбирам по-добре, а най-важното е, че Лу ни даде и стратегии как да живеем по-добре според собствения си дизайн. Следвайки ги, аз значително намалих взимането на емоционални решения и правенето на неща, за които нямам енергия и желание. Все още имам страхове и тревоги, но се справям все по-бързо и все по-добре с тях. Опознах слабите… Read more »

Професия
Мениджър маркетинг и обучение
Дафинка Лазарова
Guest
Дафинка Лазарова

Не я търсих, но я намерих Срещнах Лу преди около 2 години и това, което първо видях в нея е една лекота, едно удоволствие от това, което е и удовлетворение от живота. И си казах: „искам и аз да се чуствам така и излъчвам това“. И така започна моето пътешествие с ХД. Две години по-късно съм на път… Сега имам индивидуална стратегия за взимане на решения. Преди се лутах, премислях, чаках… Все още ми е трудно да осъзная и приложа всичко от наученото за ХД, но това което съм приложила ми носи много стойност-в личен и професионален план. Курсът ми… Read more »

Професия
Банков мениджър
Деница Ангелова
Guest
Деница Ангелова

Познавам Лукреция от 2013 г. и мога да кажа, че от тогава съм присъствала на много нейни събития – с хюман дизайн, с ТЕС (Техники за емоционална свобода), йога практики и трансформиращи уъркшопове. Всеки път съм си тръгвала от тях с по-добро разбиране на себе си и за другите, с повече доверие към живота, освободена от стари модели на мислене и задържани емоции, насърчена в приемане на себе си такава каквато съм без осъждане. Отдавна чаках точно нейния курс „Да заживееш дизайна си”, защото знаех, че нейното поднасяне на материята ще е различно от другите такива курсове. През 2017 година… Read more »

Професия
Организатор работа с клиенти и логистика